Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Κυβέρνηση ΝΔ: Χρεώνει με νεκρούς τις πολιτικές επιλογές της

 Δεν μας έκλεισε στα σπίτια μας η κυβέρνηση της ΝΔ επειδή δεν ήταν (μέχρι και πριν 3 εβδομάδες) ελεγχόμενη η διάδοση του ιού ή επειδή νοιάστηκαν ξαφνικά για τις ευπαθείς ομάδες του λαού.


Μας έκλεισαν γιατί στο βωμό της πολιτικής επικράτησής της επί του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχουν μια πρακτική απάντηση. Στο πετσί του λαού να αποτυπωθεί <<η ισχύς του κράτους>>.
Δεν προσέλαβαν κανέναν γιατρό, παρά μόνο 300 (μαζί με νοσηλευτικό προσωπικό) όταν πλέον τα κρούσματα ήταν σε 4ψήφιο αριθμό.
Δεν αύξησαν ποτέ τα δρομολόγια των ΜΜΜ όπου ήμασταν όλοι αγκαλιά με όλους.
Έριξαν την ευθύνη στους διαδηλωτές, μας κούνησαν το δάχτυλο για την ατομική ευθύνη, κατέδειξαν υπεύθυνους τον εργαζόμενο λαό, τους φοιτητές και συνολικά τη νεολαία.
Επέτρεψαν τη δημιουργία κλίματος που αμφισβητεί τους επιστήμονες (θεωρίες συνομωσίας), καθώς τους στρατολόγησε να κάνουν πολιτική στο κατώφλι τους.
Αν είχαν ανοίξει ΜΕΘ, αν είχαν επιταχθεί ιδιωτικές, αν είχαν ξοδευτεί χρήματα στην υγεία και την πρόληψη, αν η διαχείρηση ήταν φιλολαϊκή και όχι για να εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, θα είχαν σώσει δουλειές, θα είχαν σώσει ζωές.
Δεν μετράμε γιαυτούς όσο τους δίνουμε την ελπίδα να τους ξαναψηφίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου