Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο μπλε κάδος και η μαφία της ανακύκλωσης στην Ελλάδα (σχολιασμός)

Την ώρα που ο Δήμαρχος της εργατούπολής μας Ανδρέας Παχατουρίδης μας βάζει να πληρώνουμε δημοτικά τέλη ανάλογα αυτών της Γλυφάδας και της Κηφισιάς, μας λέει μέσω του μιντιακού τοπικού οργάνου εξαπάτηση των Περιστεριωτών, το www.peristerinews.gr, πως για την μη επαρκή ανακύκλωση στην πόλη μας, άρα ως ντόμινο και για τα δημοτικά τέλη, ευθύνονται.. οι ρακοσυλλέκτες.


Οι ρακοσυλλέκτες, μαθαίνουμε απο το www.peristerinews.gr, είναι αυτοί που αποσπούν σημαντικές ποσότητες μετάλλου και αλουμινίου, οι οποίες καταλήγουν σε ιδιωτικές εταιρείες, και έτσι δεν μπορεί να κινηθεί η δημοτική αρχή στην κατεύθυνση της βελτιστοποίησης του συγκεκριμένου τομέα στην πόλη.
Αλήθεια, σε ποια κρατική εταιρεία πηγαίνει ο κύριος Παχατουρίδης τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια και ενοχλείται από την κατάληξή τους; Το ζήτημα είναι, ότι δεν πηγαίνουν στις ιδιωτικές εταιρείες που ο ίδιος έχει συμφωνήσει.
Έχει δώσει δείγματα στο παρελθόν εξ'άλλου. Ποιος Περιστεριώτης ξεχνά τον "Κωστάκη";
Ας δούμε τι συμβαίνει με τους ρακοσυλλέκτες, τι γίνεται με την ίδια την ανακύκλωση αλλά και τις μαζικές πυρκαγιές που μπαίνουν τον τελευταίο καιρό στις εταιρείες ανακύκλωσης, με νούμερα των ίδιων αυτών εταιρειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου